Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Новий DS 4 поповнює преміум-клас компактних позашляховиків

Новачок стане четвертим за рахунком з 2015 року автомобілем французької марки DS, який надійде до продажу після відокремлення преміум бренду від Citroen. Кросовер виходить на ринок в розпал популярності позашляховиків, тому за майбутнє ексклюзивного автомобіля ми не хвилюємось. Доречи, минуле покоління базувалось на звичайному хетчбеку Citroen C4 тому конкурувало з VW Golf, але з цього року ситуація змінилася і DS 4 перетворився в справжній кросовер.

З першого погляду на новий DS 4 помітно, що перед нами автомобіль преміум класу, тому найближчим суперником для француза стане японський кросовер на ім’я Lexus UX. Габаритні розміри DS 4 не перевищують допустимі межі у середньому класі, а саме довжина складає 4 метра і 44 сантиметра а ширина – 1 метр і 83 сантиметра. Зовнішність нового кросовера нагадує оформлення флагманської моделі DS 7 Crossback. Передня частина автомобіля не виглядає занадто вичурно, а світлодіодна оптика вдало вписана в елегантний кузов. Також, ефектно виглядають легкосплавні диски на 20 дюймів.

На початку продажів анонсовано дві модифікації DS 4 - це DS 4 Cross та Performance. Cross отримує більш брутальний зовнішній вигляд позашляховика з чорними вставками, прикріпленими до нижньої частини переднього бампера та бічних спідниць, крім цього встановлені рейки даху та чорні віконні рами, які завершують зовнішній вигляд. В технічному плані було удосконалено систему контролю тяги, що включає режими їзди для снігу, бруду та піску. DS 4 Performance Line не отримує жодних механічних покращень, але отримує спортивний візуальний макіяж, оброблені чорними вставками віконні рами, решітка та задні ліхтарі.

В салоні нового кросовера панує атмосфера цифрового світу де всі органи керування функціями та опціями зосереджено на сенсорному керування з моніторів. Цифрова панель приладів плавно переходить у екран мультимедійної системи, а трохи нижче розташовано сенсорний блок керування кліматичною системою. В салоні DS 4 приємно перебувати, адже скрізь використано гарні матеріали, які здебільшого натуральні та якісні.

Під капотом кросовера може встановлюватись декілька варіантів двигунів серед яких 1,6-літровий бензиновий силовий агрегат в різних варіантах форсування а також повністю електрична модель. Дизельний мотор презентовано в трьох виконаннях на 130, 180 та 225 к.с. Французам вдалося знизити викиди шкідливих газів до норм Євро6, завдяки чому нові моделі зможуть продаватися ще декілька років…

 

 

 

16.02.2021
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Новий DS 4 поповнює преміум-клас компактних позашляховиків

Політика конфіденційності